Haromdagen hamnade mig inom ett ordvaxling med en knullkompis, om oppna forhallanden

Haromdagen hamnade mig inom ett ordvaxling med en knullkompis, om oppna forhallanden

Hurda saken da ene narmast i foljd angrat sig

som varje samt varannan hbtq-person tycks innehava idag. Stav en 36-arig bog som mig ter det sig bade skrammande och lockande att begynna ligga med andra forsavitt man a i e forhallande. Likva tycks det innehava blivit nagot fran ett axio hos otaliga, nastintill ett grundforutsattnin.

Han tillhor dom sasom avse att vi folk ej ar gjorda for det monogama, att samtliga forhallanden fordom alternativt framti hamnar i saken da inleda faran. Vem behover monogami och tvasamhet? Det befinner si nagon spannande avsikt, att kunna bibehalla kakan samt medan fortara saken da eller att intaga saken dar med tillsamman sin partner alternativ tillsammans nagon annan. Reglerna stav en oppen forhallande befinner sig jamstalld omvaxlande saso antalet relationer. Baksida av underben sasom ter sig saso fritt sta nagon kan te sig som precis blygsamt forut nago annan sam alltfor vagat titta på här nu pro en tredje. Emellan min kk sam hans frank ager det kommit att bli ett ljudlost bifall a saken da ene forut saken da andre att traffa fler. Meda sasom kar haller det forsiktig bade stav andra sam varandra.

Det vidga forhallandet tycks finnas nagon dylik sjalvklarhet idag att ingen langre ifragasatter dess legitimitet enar hane ick vill finnas en moralkonservativ trakmans. Med tanke gallande att vi de senaste 4000 aren levt nedanfor en riktigt stringent tvasamhets- samt heteronormativ textur befinner si det en begripli gensvar. Samtidigt age det i hbtq-kretsar inneburit ett slags vur ino fragan, ett slags falsk marketing.

”Har rutinen trakat ut ditt forhallande? Befinner sig sexet ej detsamma? Behover n muntras upp? ” Det later saso nago reklamjingel gallande dumburk. Det sla upp forhallandet ager blivit nagot fran gayvarldens antibiotika til allskons relationsrelaterade infektioner. Fragan befinner si forsavit det ar odla enkelt.

Hur sa persone agnar sig at ino sovrummet alternativt for den delen, inom nagon annans, ar noll som bekymrar mig. Tvartom, ut samt njut. Det ar saken da litet naiva installningen saso skaver inom bakhuvudet kungen ja. Solo ager sjalv legat tillsammans bade gifta och ogifta, diskreta och bringa och snubbar vars pojkvanner vantat hemma alternativt sjalva glatt deltagit. Som utomstaende iakttagar befinner si det alltid identiska medryckande att flyga denna dynamik tva manniskor mellan. Det rymmer odla massor emotioner och odl mycket enhetlig sagen emellan dem sam det kan vara ett kuslig koppling att valkomnas in inom, darborta saken dar foren stundtals vill mer an den andre. Emellanat tillsamman omisskannlig tydlighet. Dem obekvama mangkanterna darbort en blir utstot alternativ tvekar mot sin partners forargels. De hade ju gatt tillsamman pa det.

Det ar ett historia mi hort manga ganger fordom och sasom egentligen icke fortar det positiva inom nagon fortroendefylld offentlig forhallande andock som a andra sidan bor klara av nyansera den utopiska bilden nagot.

Vanner sasom nagon postumt ett oppnat op forhallandet aven fast viss obeslutsamhet eller resistans. Hur nagon tredje, fjarde alternativt femte snarare blivit nago grundforutsattning ann blott nagon smaksatta inom sexlivet. Darborta losningen ej blivit vare sig en extra pitt alternativt ett annan famn inte me tvartom, det har blivit dodsstoten ino e forhallande saso istallet hade behovt fa tillag omsorg, skarp alternativt varfor inte for saken da delen ett avslut. Intet oppet forhallande i varlden kommer att bota era relationsproblem hurdan kopiost oandlig ”karlek” ni annu strosslar kring cirka ede.

Dags att bringa upp forhallandet!

Nar jag och min kk ligger darbort samt skedar sam pratar ifall bade grandios och ringa, sex samt emotione, kan sjalv inte avsta att alltemellanat fraga hur sa saso skiljer mig fran hans pojkvan. Baksida av underben blir kvar mo honom? Och nar han odla nagon dag bjod tillsammans mig gallande nago fran massa arbetsresor fragade mig ”Skulle det ick kannas lite skumt?”. ”Nara, det kanns alldeles ok”, svarade han. ”Jag menar pro din pojkvan”. Tystnaden saso foljde varenda mer an talande.

Nago forstandig van sa en gang att ”Sex ar 10% fran relationen forsavit det ar finemang men 90% av problemet forsavit det befinner si daligt”. Mi ar garna att kalla skad vill samt lagga till att ”Fortroende ar 100% av relationen bade nar den befinner si bra samt nar saken da ar dalig”. Samt en relation befinner sig som familjar en lita, kika at att behandla saken da gott.